Pogledajte kako je Jelena Đoković zasjala na dočeku u Beogradu (VIDEO)

Blic žena
Pogledajte kako je Jelena Đoković zasjala na dočeku u Beogradu (VIDEO)

BEOGRAD - Ispred Starog dvora u Beogradu sinoć u 20 časova dočekani su srpski osvajači olimpijskih medalja.

U pratnji sportista bile su i njihove ljepše polovine, među kojima je najviše pažnje privukla Jelena Đoković. Očekivano, supruga Novaka Đokovića sve je oduševila pažljivo odabranom modnom kombinacijom.

Jelena Đoković stajala je u gomili ljudi, a sa njom su bili svekar i svekrva koji su energično i ponosno pozdravljali sportiste.

Jelena se odlučila za jednostavnu, ali vrlo efektnu bijelu haljinu bez bretela. Gornji dio je napravljen u stilu korseta, a donji se širi i pada ispod koljena.

Uz ovu prelijepu toaletu, Jelena je nosila zalizani "konjski rep" i diskretan nakit koji je ovu kombinaciju učinio još elegantnijom.

Na nogama je imala bež štikle koje su bile sjajan izbor.

Bijelu haljinu kombinovala je na najbolji mogući način - torba u braon boji bila je savršen izbor kojim je podigla stajling na viši nivo.

Podsjetimo, sa balkona Starog dvora sugrađane su pozdravili osvajači medalja, zlatni vaterpolisti i strijelci Zorana Arunović i Damir Mikec, osvajačica srebrne medalje u tekvondou Aleksandra Perišić, bronzani košarkaši predvođeni Nikolom Jokićem i Bogdanom Bogdanovićem, a kruna je i dolazak Novaka Đokovića, koji je prekinuo odmor da bi došao na proslavu.

 

@dicka_tv Jelena iDijana Djokovic na doceku olimpijaca.#jelenadjokovic #dijanadjokovic #novakdjokovic #veselisesrpskirode #srbija #srdjandjokovic ♬ original sound - Reporter69

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana