Pocijepala haljinu dok je išla da primi nagradu VIDEO

Agencije
Pocijepala haljinu dok je išla da primi nagradu VIDEO

Dženifer Lorens doživjela je pravi peh kada joj se haljina pocijepala u trenutku dok se penjala na pozornicu kako bi primila nagradu Udruženja dramskih umjetnika.

Oduševljenje koje je Dženifer doživjela u trenutku kada je saznala da je upravo njoj pripala nagrada za najbolju žensku ulogu u komediji "Silver Linnings Playbook", preraslo je u osjećaj stida i zbunjenosti kada joj se dogodio neočekivani peh sa haljinom.  

Od silnog uzbuđenja glumica nije primjetila da je neko kraj njene skupocjene "Dior" haljine priklještio stolicom, te kada je potrčala na scenu da primi nagradu haljina joj se gotovo sasvim oparala tik visoko na butinama, ostavljajući glumicu potpuno nespremnu za ovakav maler.  

Marion Korijar i Nikol Kidman koje su sjedele u blizini mlađe koleginice pokušale su da joj pomognu, a Dženifer je kao pravi profesionalac stragla ostatak haljine i izašla na scenu kao da ništa nije bilo.  

Inače, Dženifer je i prije toga bila zvijezda večeri budući da se pojavila na dodeli nagrada Udruženja dramskih umjetnika SAG uprkos tome što je bila bolesna i što je već nedjeljama liječila upornu upalu pluća.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana