Plejbojevu zečicu predozirali ljekari

Glas Srpske
Plejbojevu zečicu predozirali ljekari

Bivši partner i dvoje ljekara En Nikol Smit godinama su starleti davali jake lijekove pomoću lažnih recepata, rekli su juče tužioci na suđenju.

Ljekari Sandip Kapur i Kristin Erošević, kao i njen bivši partner advokat Hauard K. Stern, optuženi su da su zavisnoj osobi prepisivali i davali lijekove, ali oni odbacuju optužbe.
Obdukcijom je potvrđeno da je En Nikol Smit podlegla koktelu antidepresiva, metadona, antibiotika, tableta za mršavljenje i lijekova protiv bolova.
Karijeru je izgradila kao "Plejbojev" model i glumica, ali proslavila se udajom za naftnog milijardera. Vjenčali su se 1994. godine, kada je Smitova imala 26, Hauard Maršal 89 godina.
Poslije njegove smrti 1995. godine "Plejbojeva" zečica pokrenula je tužbu da bi se domogla polovine od 1,6 milijardi dolara, koliko je Maršal ostavio iza sebe i zato se upustila u dugogodišnju pravnu bitku sa milijarderovom porodicom.
Konačnu presudu nije dočekala jer je umrla 2007. godine od prekomjerne doze lijekova u 39. godini života, nekoliko mjeseci poslije smrti 20-godišnjeg sina Danijela koji se predozirao drogom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana