Plejboj zečica traži dečka

Agencije
Plejboj zečica traži dečka

"Plejboj" zečica Dženi Mekarti kaže da joj prijateljica pomaže da nađe srodnu dušu, tako što joj organizuje sastanke na slijepo. Sada su došle na ideju da srodnu dušu potraži u emisiji. Dženi tvrdi kako muku muči da nađe momka. Zato je prijateljica posavjetovala da u emisiji koju vodi jednom prilikom objasni svoju situaciju, odnosno objasni kakvog frajera traži.

- Nemam sreće u ljubavi. Zato sam zamolila producente da mi organizuju gostovanja momaka koji su zgodni, mišićavi i visoki - rekla je 40-godišnja Dženi.

Mnogi kažu da se ne radi o Dženinoj iskrenosti, nego o pokušaju da podigne rejting svoje emisije.

Atraktivna Dženi prošle godine je proslavila 20 godina od slikanja za popularni časopis "Plejboj".

- Kada sam tek ušla u ovu industriju, samo sam željela da radim obučena, a sada samo priželjkujem da se ponovo skinem - rekla je tim povodom manekenka.

Ona je ponovo obradovala muškarce svojom izazovnom figurom, jer je njeno lice nedavno ukrasilo jednu od naslovnih strana "Plejboja". Takođe, Dženi se pojavljuje i u "Mrak filmu 3".

Zečica je od 1999. do 2005. bila u braku sa Džonom Ašerom, sa kojim ima sina. Njen sin boluje od autizma zbog čega je Dženi napisala nekoliko knjiga o ovoj temi. Poslije razvoda zabavljala se sa glumcem Džimom Kerijem.

- Najvažnija stvar kod "Plejboja" jeste ta što kod njih nema fotografija anoreksičnih djevojaka. Nisam ni morala da idem na dijetu prije snimanja, već samo u solarijum - kaže Dženi.

U karijeri se čak sedam puta skidala za "Plejboj", a osvajala je titule "zečica mjeseca" i "zečica godine".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana