Plejboj: Slikaćemo Kim poslije porođaja

Agencije
Plejboj: Slikaćemo Kim poslije porođaja

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan, koja će se poroditi u julu, dobila je ponudu magazina "Plejboj" da uradi set slika poslije porođaja. Oni su ubijeđeni da bi se to izdanje prodavalo kao ludo.

Iako se magazini utrkuju ko će otkupiti slike bebe Kanje Vesta i Kim Kardašijan, "Plejboj" zanima golo tijelo starlete. Kako mediji navode, uredništvo magazina bi jako voljelo da ponove slikanje sa njom, te da prvi svijetu prikažu njeno tijelo poslije trudnoće.

Ipak, ostaje da se vidi da li će Kim pristati na tako nešto jer je 2007. godine slikanje za ovaj magazin opisala kao negativno iskustvo. Dok joj je bilo jako neprijatno, majka Kris Džener je ubjeđivala da nastavi sa slikanjem govoreći da "rijaliti još nije počeo da se emituje i niko ne zna ko je ona".

Sigurno bi se njena majka složila sa odlukom da joj kćerka ponovo pozira za "Plejboj", ali Kanje je veoma zaštitnički nastrojen i ne bi volio da Kim ponovo kroz to prolazi. Magazin "Plejboj" takođe neće držati ponudu otvorenu još dugo ukoliko se Kim bude nećkala.

Pošto nije bila u prilici da se pojavi na tzv. "babdž shonjer" zabavi Kim Kardašijan, pjevačica Bijonse se iskupila poklonom vrijednim više od 10.000 evra.

- Poklon koji su donijeli Bijonse i Džej Zi niko nije mogao da nadmaši. To je bila dječija stolica optočena "svarovski" kristalima, a vrijedi više od 10.000 evra. Sličnu su pazarili za svoju kćerku Blu Ajvi - navodi neimenovani izvor za "Dejli miror".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana