Plejboj objavio listu najseksepilnijih žena

Glas Srpske
Plejboj objavio listu najseksepilnijih žena

Najpopularniji muški časopis "Plejboj" objavio je godišnju listu najseksepilnijih žena na svijetu iz različitih oblasti šou-biznisa.

Među najseksepilnijim poznatim damama našle su se oskarovka Natali Portman, rijaliti zvijezda Kim Kardašijan, Hali Beri, Dženifer Lopez, Bijonse, Keli Bruk, Skarlet Johanson.

Najseksepilnije žene iz svijeta šou-biznisa bira vlasnik magazina Hju Hefner u saradnji sa svojim uredničkim timom. Dvadeset sedam ljepotica nije rangirano, pošto to nije bilo moguće da se uradi, kako je obrazložio stručni žiri - jer su sve podjednako seksi. Osim zanosnog izgleda, da dospiju na ovu listu uticala je i njihova zastupljenost u medijima.

Glumice, pjevačice, manekenke i rijaliti zvijezde koje su se našle na godišnjoj "Plejboj" listi proglašene su za najseksepilnije žene na svijetu jer "zrače seksepilom i uvijek su u žiži javnosti".

Na listi se nalaze još glumica Tara Rid, "Plejboj" zečica Houp Dvoračik, Pamela Anderson, Anđelina Džoli, Sofi Monk, Bruk Burk, Ana Pakin, Kendra Vilkinson, Kendis Bušer, Arijani Selest, Saša Grej, Mišel Vilijams, Holi Medison, Amber Herd, Olivija Vajd, Megan Foks, Kristal Heris, Kristina Hendriks, Kler Sinkler.

Na prošlogodišnjoj listi najseksepilnijih žena magazina "Plejboj", našle su se Bar Rafaeli, Anđelina Džoli, Megan Foks i Hefnerova ljubavnica Holi Medison.

Plejboj je i dalje najprodavaniji muški magazin na svijetu - američko izdanje mjesečno "plane" u gotovo tri miliona primjeraka, a postoji još dvadeset i pet internacionalnih edicija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana