Pjevačice ljetuju na Siciliji i u Kosta Bravi

Agencije
Pjevačice ljetuju na Siciliji i u Kosta Bravi

Društvene mreže preplavljene su fotografijama svjetskih zvijezda u kupaćim kostimima, pa njihovi obožavaoci mogu da saznaju gdje slavne ličnosti ljetuju.

Sicilija, kao najveće ostrvo Mediterana, omiljeno je mjesto poznatih ljudi iz cijelog svijeta. Ova destinacija privukla je pažnju i popularnih pjevačica Rijane i Bijonse.

Nema sumnje da Rijana uživa i pije koktele na nekoj od prelijepih jahti. Bijonse i njen muž, muzičar Džej Zi, njihova kćerkica Blu Ajvi i novorođeni blizanci imaju priliku da šetaju trgom jednog od najljepših ostrva u Evropi. Upravo zbog ljepote ovog ostrva mnoge zvijezde biraju Siciliju kao mjesto gdje će napuniti svoje baterije.

Popularna pjevačica Šakira i muzičarka sklona skandalima Ledi Gaga odlučile su da se odmore u Kosta Bravi. Ovo mjesto je idealno za one koji žele aktivan odmor jer ima divne pješčane plaže i savršeno prijatnu klimu. Međutim, ovo ljetovalište je savršeno i za one koji su u svakom trenutku spremni za akciju i sličnog su duha kao zvijezde koje ga posjećuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana