Pjevačica progovorila o višku kilograma i tajnom razvodu

Agencije
Pjevačica progovorila o višku kilograma i tajnom razvodu

Osvojila nas je hitovima, moćnim glasom i krhkom pojavom. Neli Furtado se u jeku slave 2012. neočekivano povukla sa javne scene. Sada govori zašto je donijela takvu odluku, kao i planovima za budućnost. Konačno je objavila svoj šesti album "The Ride" koji promoviše širom svijeta.

Te 2012. godine željela je da se posveti porodici - u međuvremenu se zaposlila u prodavnici muzičkih uređaja i ploča, vratila se pisanju pozorišnih scenarija i priča.

Kanadska pjevačica portugalskog porijekla nije žalila zbog toga. Napravila je spisak svojih prioriteta koje je slijedila.

Ono što je na prvi pogled očigledno, Neli je nabacila barem desetak kilograma. To joj, kaže, ne smeta da bude zadovoljna sobom.

"Više se ne odričem hrane, a vježbam da bih ostala zdrava", objasnila je i priznala da je na početku karijere mnogo više brinula o svom izgledu.

Ubijala se od vježbanja i mučila sa dijetama.

"Morala sam da budem lijepa drugima, a ne sebi. Fotografije i spotovi su morali da budu savršeni, a iznutra sam bukvalno umirala", izjavila je nedavno Neli Furtado.

U danima najveće slave teško je usklađivala posao i porodicu, ali za razliku od koleginica, njoj je to teško padalo. Stres je postao nepodnošljiv, na turnejama je stalno plakala, jer je bilo nemoguće da bude najbolja majka i supruga, dok su ljudi koje najviše voli na drugom kraju svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana