Pjevačica progovorila o torturi koju je pretrpila: Ucjenjivao me je snimcima i zlostavljao

Agencije
Pjevačica progovorila o torturi koju je pretrpila: Ucjenjivao me je snimcima i zlostavljao

Pjevačica Mel B, nekadašnja članica grupe Spece Girls, nedavno je zatražila zabranu prilaska kada je u pitanju njen suprug Stiven Belafonte, a sada je sud taj zahtjev i odobrio.

Naime, ona je optužila Stivena za iznemiravanje i seksualno zlostavljanje koje je obrazložila fizičkim napadima, grupnim seksom na koji ju je navodno njen suprug primoravao, a onda joj pretio snimcima, ali tvrdi i da je Stiven njihovoj dadilji napravio dijete.

Strani mediji prenose da je Belafonte pjevačicu davio i udarao, što je ona dokazala fotografijama i zadobijenim povredama. Kada je cijelu priču iznijela u medije navela je i da zlostavljanje trpi od prve godine braka, a da ju je on primoravao da povrede u javnosti objašnjava kao posljedice trčanja u visokim cipelama.

Zbog svega toga, proke tri godine se predozirala lijekovima, punom bočicom aspirina. On joj nije dozvolio ni hitnu pomoć da pozove. Dadilji je, kako tvrdi, platio 300 hiljada dolara samo da ćuti o trudnoći sa njim. Nekoliko puta je pokušavala da ga ostavi, ali je on pretio da će joj uništiti život i oduzeti dvecu.

Njen suprug je ve te navode negirao navodeći da nije ni čuo za te optužbe.

“Plašim se kako će ovo da utiče na našu djecu i koliko daleko je ona spremna da ode. Šokiran sam ovim navodima. Neko želi da me predstavi kao negativca, ali, vidjećemo se na sudu, rekao je on.

Mel je sa Stivenom bila deset godina u braku iz kojeg ima troje djece i sada je odlučila da se razvede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana