Pjevačica poklanja 20.000 evra: Marija Šerifović izazvala TikTok maniju

GS
Pjevačica poklanja 20.000 evra: Marija Šerifović izazvala TikTok maniju

Pjevačica Marija Šerifović postala je pravi hit na TikToku, gdje redovno dijeli zabavne video snimke.

Nedavno je privukla veliku pažnju novim izazovom na ovoj popularnoj društvenoj mreži, koji je zaintrigirao mnoge korisnike.

Na TikToku kruži izazov u kojem korisnici pokušavaju da zaustave kokos koji se pomera lijevo-desno, tako da se perfektno poklopi sa crnim poljem iza njega. Marija je odlučila da se pridruži ovom izazovu, ali nije joj uspjevalo da ga savlada.

U svom videu, pjevačica je obećala nagradu od 20.000 evra svakome ko uspe da pravilno zaustavi kokos.

@marija.serivofic marijaserifovic marijaserifovicforewer marijaserifovic Zatebe zatebestrana zatebestranica Zatebetiktok zatebebalkan fyp foryourpage #fypserbia serbia srbijatiktok srbi/a> balkantiktok srbijafyp fypserbia hrvatska austria germany fyp fyp suara asli - Marija Serivofic

- Prebaciću svakom 20.000 evra ko uspije da pravilno zaustavi kokos - poručila je Šerifovićeva svojim pratiocima.

Ova objava izazvala je veliku pažnju i lavinu reakcija na društvenim mrežama. Mnogi korisnici TikToka su se odmah uključili u izazov, pokušavajući da osvoje veliku nagradu.

Marija je zatim podigla ulog i ponudila čak 30.000 evra za uspješno izvršenje zadatka, što je dodatno nasmijalo i motivisalo njene pratioce.

Pjevačica je nastavila da dijeli snimke izazova, čineći ga sve popularnijim i stvarajući pravi viralni fenomen na društvenim mrežama, piše Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana