Pjevačica objavila porodičnu sliku sa snažnom porukom

Agencije
Pjevačica objavila porodičnu sliku sa snažnom porukom

Pjevačica Sijara poslije nedavne "premijere" na dodjeli Oskara sada je odlučila da svoj trudnički stomak obnaži. Ona se, naime, slikala za najnovije izdanje "Harpers bazara". U setu provokativnih slika, jedna se posebno izdvojila.

Pjevačica koja očekuje dijete sa suprugom Raselom Vilsonom pristala je na izazovne slike za ovaj prestižni modni časopis. Iako nije željela da kaže kada joj termin, zagonetno je rekla:

"Čekam dvije bebe", aludirajući na dijete koje će se uskoro roditi i album koji planira takođe uskoro da objavi.

Pkevačica iz prethodne veze sa reperom Futurom ima trogodišnjeg sina, a posloke burnog raskida zbog njegove prevare, ona ipak nije izgubila vkeru u ljubav. Uživa u skladnom braku i planira da zasnuje veliku i porodicu sa mnogo dkece.

"Imam podršku sjajnog čovkeka. Bez toga ni najjači ne bi uspkeli. Zajedno se radujemo svakom novom dani i iščekujemo našu bebu. Brat je već toliko nestrpljiv, svaki dan razgovara sa mojim stomakom, zapravo s bebom. Pun je nježnosti", rekla princeza ritma i bluza.

Pkevačica Sijera i igrač američkog fudbala Rasel Vilson zajedno su od aprila 2015. Njihova veza bila je neobična po tome što su javno izjavili da su se suzdržavali od seksa dok ne zakorače u bračne vode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana