Pjevačica iz BiH se udala za šeika i postala mu 23 žena: Tvrdila da je obasipa luksuzom, a onda isplivala šok istina

G.S.
Foto: Skrinšot

Pjevačica iz BiH, Alma Tucaković prije nekoliko godina navodno se udala za šeika i postala mu 23. žena.

Alma Tucaković proslavila se početkom dvehiljaditih kao pjevačica, a onda samo nestala sa scene. Naime, pjevačica je tada javno pričala da je postala šeikova 23. žena.

Bivša pjevačica je otvoreno priznala da ide u Dubai odlazi kako bi našla bogatog šeika i udala se za njega. Alma je jednom prilikom za medije otkrila da se odrekla estrade kao i da ne želi više da pjeva, ali i da redovno ispunjava svoje bračne obaveze.

„Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pjevam jer sam se uvjerila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovdje mi je prelijepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze“, rekla je Alma za magazin „Ekspress 201“.

Alma je takođe istakla da je svom suprugu 23. žena i tom izjavom podigla veliku prašinu u javnosti, prenosi Kurir

„Ja sam mu 23. žena. Kao da on zna gdje je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubjeđivati. Mislim da ću do kraja života ovdje ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svijetu i tu ostajem živjeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno,“ izjavila je, navodno, svojevremeno Alma koja je poznata po hitu „Bezobrazno“.

Hvalila se i bogatstvom u kojem je uživala, ali iako je sve na početku izgledalo kao prava idila, ispostavilo se da je istina drugačija, kako su prenosili domaći mediji. Pričalo se da je šeika samo izmislila ili da mu se nečim zamjerila, pa je prestao da joj ugađa u životu u finansijskom smislu, prenosi Mondo.

Počela je da ide u školu za šminkanje i za menadžment u Dubaiju, a jedno vrijeme je radila kao menadžerka jednog frizerskog salona. I tada se redovno hvalila životom u Dubaiju i oglašavala se na Instagramu pokazujući luksuz i redovne odlaske u teretanu, ali u jednom trenutku je samo nestala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana