Pjesma iz filma o Džeksonu na Internetu

Glas Srpske
Pjesma iz filma o Džeksonu na Internetu

Prva pjesma iz novog muzičkog dokumentarnog filma o Majklu Džeksonu postavljena je na Internet, (www.MichaelJackson.com), javile su svjetske agencije.

Kompanija "Soni mjuzik" numeru je premijerno predstavila u nedjelju uveče po njujorškom, odnosno u ponedjeljak u četiri časa ujutro po srednjoevropskom vremenu.

Ta numera čuje se na kraju filma "Michael Jakson's This Is It" i naći će se na pratećem dvostrukom kompakt disku. Prateće vokale na singlu izvode Džeksonova braća.
Dokumentarni film o Džeksonu, koji čine snimci sa proba za Džeksonove planirane koncerte u Londonu, u bioskope će stići 28. oktobra i prikazivaće se dvije sedmice u ograničenom broju bioskopa. Majkl Džekson umro je 25. juna u Los Anđelesu.

Obožavaoci će na posthumnom albumu Majkla Džeksona moći da nađu neke od njegovih najvećih hitova, uključujući i neke pjesme na kojima bek vokale Majklu pjevaju "The Jacksons", a album bi trebalo da naglasi i sažme najveće uspjehe pjevača koji je današnju muziku usmjerio ka putevima koje poznajemo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana