Pirs Brosnan stiže u Beograd u maju

Blic
Pirs Brosnan stiže u Beograd u maju

Beograd - Pirs Brosnan, čuveni Džejms Bond, dolazi početkom maja u Srbiju gdje će snimati film “The November man”, projekat koji već dugo želi da radi, prenosi “Blic”.

Holivudska zvijezda će, kako nezvanično saznajemo, 22. aprila sa filmskom ekipom početi snimanje u Crnoj Gori.

Već su dogovorene lokacije, a bio je samo problem da se uklope svi termini.

Poslije toga, ekipa se seli u Srbiju, gdje će snimati u Beogradu i vjerovatno u Novom Sadu.

Film “The November man” će režirati Rodžer Donaldson koji je sa Brosnanom sarađivao na ostvarenju “Danteov vrh”, a glavnog Pirsovog protivnika će igrati Dominik Kuper.

- Unaprijed se radujem saradnji sa Dominikom i Rodžerom i namjeri da snimimo zaista sjajan film - izjavio je nedavno Brosnan za američke medije.

Radnju filma nosi bivši operativac CIA (Brosnan), koji je pozvan da učestvuje u misiji koja je za nega veoma lična jer mora da se bori protiv svog bivšeg učenika (Kuper) te je upleten u smrtonosnu igru koja uključuje visoke zvaničnike CIA i ruskog predsjednika.

Brosnan, šarmantni Irac sa holivudskom karijerom, boravio je ranije u Beogradu, a 1986. godine je snimao film i seriju „Put oko svijeta za 80 dana”.

Nedavno je izjavio da pamti Beograd kao mjesto gdje mu je bilo lijepo kada je u njemu boravio, iako je u tom periodu života još gradio karijeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana