Pipl: Keri Vašington najbolje obučena

Agencije
Pipl: Keri Vašington najbolje obučena

Keri Vašington, zvijezda TV serije "Skandal", najbolje je obučena osoba u protekloj godini po mišljenju miliona čitalaca magazina "Pipl".

Kako prenose agencije, 36-godišnja tamnoputa glumica, koju je publika nedavno mogla da vidi i u filmu "Đangova osveta" Kventina Tarantina, našla se na čelu liste modnih ikona 2013. na kojoj su i glumice Dženifer Lorens i Kejt Bosvort kao i pjevačica Solanž Nouls.

Izvršna urednica lista Elizabet Sporkin kazala je da je ove godine u trendu bio damski stil oblačenja za koji je, kako je istakla, Keri najodgovornija.

Lijepa Keri udala se ovog ljeta u San Francisku za profesionalnog igrača američkog fudbala Namdija Asomugu. Slavni par se vjenčao 24. juna na privatnoj ceremoniji, a kopiju izvoda iz matične knjige vjenčanih postavio je na svoj internet sajt. Detalja sa vjenčanja u javnosti je bilo malo, a iz matične knjige se vidi da su svjedoci privatne ceremonije bili roditelji glumice. Ovo je prvi brak za 36-godišnju Keri. Sa bivšim vjerenikom Dejvidom raskinula je 2007. godine.

Dženifer Lorens, ovogodišnja dobitnica "Oskara" za najbolju žensku ulogu u filmu "U dobru i u zlu", ima najbolji izbor odjeće visoke mode, dok je njena koleginica Džesika Čestejn, zvijezda drame "00.30 Tajna operacija", najljepša na crvenom tepihu.

Bijonsina sestra, Solanž Nouls, ima, po mišljenju čitalaca magazina najsmjeliji stil, a zvijezda "Avatara" Zoi Saldana najbolje nosi džins odjeću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana