Pipa staje na ludi kamen u Škotskoj

Agencije
Pipa staje na ludi kamen u Škotskoj

Pipa Midlton, mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, planira da svoje vjenčanje sa Nikom Džeksonom organizuje u Škotskoj.

Izvori bliski kraljevskoj porodici otkrili su da se Pipa odlučila na ovaj potez jer se plaši da njeno vjenčanje neće biti ni blizu onog koji su organizovali njena sestra i princ Vilijam.

Britanski mediji navode da je Niko prepustio cijelu organizaciju Pipi, a da je on zadužen samo za organizovanje medenog mjeseca koji će provesti na egzotičnim ostrvima Kariba.

Filipa Šarlot Midlton rođena je 1983. godine kao drugo od troje djece u porodici Midlton. Jedina sestra današnje britanske princeze školovala se u Škotskoj, studirajući englesku književnost na Univerzitetu u Edinburgu.

Nedugo poslije studija osnovala je onlajn magazin "The Partdž Times", koji se, baš kao i kompanija njenih roditelja, bavi svim mogućim detaljima u vezi sa organizacijom zabava. Veza Pipine sestre sa princom Vilijamom donijela je i njoj publicitet - ostrvski mediji su od samog početka htjeli da znaju sve o mlađoj sestri prinčeve izabranice.

Niko je odrastao u porodici srednje klase, a radi kao bankar. Sa Pipom se upoznao u jednom londonskom noćnom klubu, poslije čega su se počeli družiti, a u martu su bili u jednom švajcarskom odmaralištu. Poslije toga se bukvalno nisu odvajali, a u septembru se pojavila vijest da se će se vjenčati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana