Pipa došla vidjeti nećaka, stric Hari još ga nije vidio

Agencije
Pipa došla vidjeti nećaka, stric Hari još ga nije vidio

London - Novorođeni princ proveo je prvu mirnu noć u porodičnom domu, nakon burnog dana kada su stotine ljudi stajali ispred bolnice i iščekivali kada će se princ Vilijam i Kejt Midlton pojaviti na vratima.

Princ Vilijam rekao je juče kako još uvijek razmišljaju o imenu, navodno jer su on i Kejt prvo htjeli vidjeti lice svog prvorođenca i upoznati ga kako bi izabrali najprikladnije ime za budućeg kralja.

Naime, kada je 1982. godine rođen princ Vilijam, njegovim roditeljima trebalo je sedam dana da odluče o imenu, dok je kraljici 1948. godine trebalo punih mjesec dana da da ime princu Čarlsu.

Nakon što su napustili bolnicu ispred palače Kensington dočekala ih je Kejtina sestra Pipa Midlton i pomazila nećaka kojeg su potom predstavili ostatku porodice.

Vilijamov brat Hari trenutno je na dužnosti, a izvori tvrde da je rekao kako jedva čeka vidjeti nećaka i da je oduševljen što je postao stric.

Britanska kraljica Elizabeta danas je u Kensingonskoj palači posjetila svog prvog pranunuka, koji je u utorak naveče s roditeljima Kejt i Vilijamom dovezen iz rodilišta bolnice Sent Meri.

Još sinoć kraljica je izjavila kako je oduševljena. Kraljevsku bebu u bolnici su juče posjetili Kejtini roditelji te Vilijamov otac, princ Čarls i njegova supruga Kamila.

Kejt kao Lejdi Di

Kada je u junu 1982. godine javnosti predstavila svog sina Vilijama, princeza Dajana je nosila zelenu haljinu s bijelim tačkicama, dok je Kejt nosila sličnu samo plave boje. Pogledajte kako je to izgledalo nekada, a kako sad...

Nakon što se porodila u ponedeljak, vojvotkinja od Kembridža sinoć je prikazala javnosti svog sina, ispred bolnice Sveta Marija u Londonu. Uz tridesetjednogodišnju Kejt sve vrijeme je bio suprug Vilijam kome je ubrzo nakon izlaska iz bolnice predala sina u naručje.

Plava haljina na bijele tačkice neodoljivo je dezenom podsjećala na onu koju je davne 1982. godine princeza Dajana. Ona je tada mahnula okupljena, nasmiješila im se i s princom Čarlsom napustila bolnicu, nakon čega se uputila u Kesingtonsku palatu, kao što su to sinoć uradili i Vilijam i Kejt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana