Pink Panteri opljačkali Kim

Agencije
Pink Panteri opljačkali Kim

Petorica muškaraca opljačkali su američku rijaliti zvijezdu Kim Kardašijan uz prijetnju oružjem u njenoj hotelskoj sobi u Parizu i oteli joj nakit vrijedan više miliona dolara, ali u tom incidentu niko nije povrijeđen.

Neimenovani izvor je rekao da se pljačka dogodila juče ujutro oko tri časa, ali nije naveo u kojem pariskom hotelu. Mediji su objavili da su Kardašijanovu u njenoj sobi opljačkali maskirani muškarci koji su bili prerušeni u policajce.

Američka TV zvijezda, koja se u francuskoj prestonici nalazi kako bi prisustvovala Pariskoj nedjelji mode, "veoma je potresena, ali nije povrijeđena u incidentu", navode američki mediji.

Naime, izvori za "Dejli mejl" ističu da su dvojica muškaraca vezali starletu, stavili joj lisice i sklonili je u kadu u kupatilu. Kim ih je navodno molila da joj poštede život i govorila da ima malu djecu kod kuće.

Pljačkaši su tačno znali šta rade - uzeli su kutiju s nakitom u vrijednosti od šest miliona dolara i prsten koji vrijedi četiri miliona dolara, ali se procjenjuje da je sveukupno ukradeno dragocjenosti u iznosu od oko 16 miliona dolara.

Pored nakita i dragocjenosti, starleti su ukradena i dva skupocjena mobilna telefona u kojima su mnoge njene privatne informacije.

Pljačku je, kako navode, izvela ozloglašena banda po imenu "Pink Panter" iz Srbije. Oni su aktivni od 1999. godine i procjenjuje se da su do sada ukrali više od 300 miliona evra u nakitu, u 380 oružanih pljački koje su izveli.

Čim je doznao vijest o pljački, njen suprug, reper Kanje Vest je prekinuo nastup koji je bio u toku u Njujorku, izvinio se publici i naveo da je riječ o "porodičnoj situaciji", a zatim je napustio binu. Došao je po nju privatnim avionom i zajedno su odletjeli iz Pariza kući u Ameriku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana