Piksijeva djeca žive kao bogataši sa Beverli Hilsa

Agencije
Piksijeva djeca žive kao bogataši sa Beverli Hilsa

Porodica fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija ovih dana je u žiži interesovanja, ali ne lijepim povodom.

U stan njihovog sina Marka (21) u Londonu upali su lopovi i iz njega ukrali torbicu s dokumentima i ključeve od "ferarija" koji vrijedi oko 150.000 evra, a koji je dobio za 19. rođendan.

Iako su Piksi i njegova supruga Snežana željeli da njihov sin dođe kod njih u Francusku, on je ipak ostao u Londonu, a policija će patrolirati ispred njegove kuće. Inače, Marko u Londonu studira menadžment na jednom od prestižnih fakulteta. Piksijeva supruga Snežana izjavila je u jednom intervjuu da Marko umije da preuzme ulogu glave porodice kada njihov otac nije sa njima, kao što se dešavalo tokom ljetovanja. Za svog sina kaže da je njen mezimac, da vodi računa o njoj i sestrama i da je pravi džentlmen. Marko je inače najmlađe dijete u porodici Stojković i ima starije sestre Anju i Andreu.

Anja (23) je oduvijek pokazivala sklonost ka dizajnu, pa se i odlučila za studije modnog dizajna koje je završila na fakultetu Sentral Sent Martins u Londonu, a posljednji semestar bila je na prestižnom Univerzitetu Kolumbija u Njujorku. Nekoliko mjeseci je radila u japanskom izdanju časopisa "Vog", gdje je sticala iskustvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana