Pike i Šakira vole se javno

Glas Srpske
Pike i Šakira vole se javno

Argentinski tabloid "Caras" objavio je na svoj naslovnoj strani fotografiju na kojoj se ljube španski fudbaler Barselone Žerard Pike (24) i atraktivna pop-pjevačica Šakira (34).

Time su okončane sve spekulacije o njihovoj vezi koje su posljednjih mjeseci izazivale veliku pažnju svjetskih medija.

Španskog fudbalera opsjedali su "paparaci" još od Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici kada je navodno započela njihova veza. Sve je ozvaničio Pike nedavnim objavljivanjem zajedničke fotografije na proslavi rođendana putem svog "Fejsbuk" profila.

Popularna kolumbijska pop-pjevačica, autor himne sa SP u JAR-u Waka-Waka, raskinula je vezu dugu jedanaest godina sa Antoniom de la Ruom, najstarijim sinom bivšeg argentinskog predsjednika Fernanda de la Rue, u avgustu prošle godine, a vijest je službeno potvrdila tek u januaru ove godine.

Uskoro bi Šakira navodno trebalo i da se preseli u Španiju, ali ne kod deset godina mlađeg Pikea, već kod svoje sestre koja tamo živi. Vila u predgrađu Barselone već je iznajmljena.

Barselonin defanzivac Žerard Pike početkom ovog mjeseca potvrdio je fotografijom na svojoj "Fejsbuk" stranici ljubavnu vezu sa kolumbijskom pjevačicom Šakirom, te na taj način udovoljio želji svog trenera Žozefa Gvardiole.

Njihova romansa je započela na Svjetskom fudbalskom prvenstvu u JAR-u na kojem se Pike sa španskom fudbalskom reprezentacijom okitio zlatom, a na kojem je Šakira bila zadužena za pjevanje himne takmičenja. Mediji su od tada danima opsjedali Pikeovu kuću u nadi da će se domoći zajedničke fotografije pjevačice i fudbalera za koju se moglo zaraditi i 150.000 evra. Cijela situacija naštetila je Pikeu, kojem je Gvardiola poručio da objavi vezu kako bi se u potpunosti mogao koncentrisati na fudbal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana