Pike bi mogao nositi Šakirino ime na dresu Barselone nakon burnog rastanka

GS
Foto: Arhiva

Defanzivac Barselone Žerard Pike mogao bi biti primoran da nosi ime svoje bivše partnerke Šakire na dresu katalonskog kluba.

Prema pisanju španskih medija, kolumbijska pjevačica mogla bi biti sljedeća koja će imati koristi od sponzorstva katalonskog kluba sa Spotifajem nakon što su u nedjeljnom El Klasiku protiv Reala promovisali čuvenog repera Drejka.

Naime, Drejk je postao prvi umjetnik koji je premašio brojku od 50 milijardi strimova na Spotifaju, a s obzirom na činjenicu da je ova striming platforma sponzor katalonskog kluba, na dresu se našao Drejkov logo.

Šakira će uskoro objaviti svoj novi singl „Monotonia“ i već je izazvala špekulacije da pjesma opisuje njen raskid s Pikeom nakon 11 godina, s kojim ima i dvoje djece.

Sportski novinar iz Barselone Mojs Lorens tvrdi da je blizu sklapanje ugovora kroz Spotifaj partnerstvo sa pjevačicom čiji bi se logo trebao pojaviti na dresu Barselone.

Pikea, koji sada izlazi sa Klarom Kia Marti (23), trener Barselone Ćavi Ernandez je izostavio nekoliko utakmica ove sezone, a postoje indicije da ga se klub planira riješiti, piše Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana