Pijan snimao scene u Hariju Poteru

Glas Srpske
Pijan snimao scene u Hariju Poteru

Britanski glumac Danijel Redklif u svom posljednjem intervjuu priznao je zapanjujuću činjenicu, a to je da je tokom snimanja nekih scena za "Harija Potera" bio pijan!

Danijel Redklif, koji se proslavio glavnom ulogom u filmovima o malom čarobnjaku priznao je da je kada je proslavio svoj 18. rođendan, do kasno u noć bio budan i pio alkoholna pića, zbog čega je na snimanja često dolazio pijan.
Danas dvadesetdvogodišnji glumac priznaje da se teško nosio s pritiskom i slavom, kao i da je malo nedostajalo da  sebi uništi život kada se tokom snimanja filma "Hari Poter i princ miješane krvi" odao alkoholu.
- Sklon sam zavisnosti. To je bio problem. Ljudi s takvim problemima nerijetko ih skrivaju. Bilo je loše, ne želim ulaziti u detalje, ali stvarno sam svakodnevno mnogo pio, odnosno svake noći. Iskreno mogu da kažem da nisam pio na setu, ali sam na snimanja dolazio pijan, imao sam mrtav pogled - objasnio je britanski glumac.
Iako, kako je priznao, nikada nije pio na samom snimanju, njegov problem s alkoholom imao je jak uticaj na njega i činio ga "tupim". Danijel je tako nedavno priznao da je poslije gotovo svakog puta kad bi se napio na zabavama gubio svijest te da je bio zabrinut zbog svog ponašanja, zbog čega je kasnije, kada bi osjetio potrebu za alkoholom, ostajao kući i pio viski.

Kada je shvatio da se mora promijeniti, Redklif je prestao da pije i od avgusta 2010. godine nije popio ni kap alkohola. "Morate promijeniti nešto ili se predati toj sramoti. Ja sam izabrao ovo prvo", pohvalio se glumac.

Redklif je nedavno dobio pozitivne kritike na račun njegovih pozorišnih predstava, a ovih dana promoviše film "Žena u crnom", što je ujedno njegov prvi film poslije "Harija Potera".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana