Petar Grašo obradovao fanove: Dugo smo je čekali

GS
Petar Grašo obradovao fanove: Dugo smo je čekali

Petar Grašo i Hana Huljić za prošlu godinu slobodno mogu reći da je najsrećnija u životu jer je na svijet došla njihova nasljednica Alba.

Pjevač je u više navrata otkrio da neizmjerno uživa u vremenu koje provodi sa svojom porodicom, a kada nije sa svojim damama maksimalno je posvećen radu na novom albumu.

“Puno je planova koje moramo realizovati, očekuje nas turneja po Americi i Kanadi, u planu je i Australija. Najviše sam fokusiran na dovršavanje nove pjesme koja će biti objavljena krajem februara, a u planu je da se konačno izda i album”, rekao je Grašo za Jutarnji list svojevremeno, a upravo u vezi sa tim, od Petra Graša stižu novosti.
Naime, hrvatski muzičar je na svom Instagramu obavijestio fanove da će duet sa Ninom Badrić uskoro ugledati svijetlost dana, a nova pjesma Petra Graša premijerno će biti predstavljena na festivalu “Melodije Jadrana“.

“Dugo godina smo čekali TU pjesmu da se u njoj pronađemo zajedno, i evo nam je uskoro… Melodije Jadrana – 25.6.“, napisao je Grašo u opisu fotografije sa Badrićevom, a vijest da će nova pjesma Petra Graša i Nine Badrić uskoro izaći obradovala je mnoge obožavaoce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana