Pet najljepših princeza na svijetu

Agencije
Pet najljepših princeza na svijetu

One su obrazovane, moderne, lijepe i udate za prinčeve! Iako Kejt Midlton važi za simbol ljepote, gracioznosti i stila, oni koji su sastavljali listu najljepših princeza smatraju da nije jedina i zato su je sa ovog spiska izostavili. Odlučili su da javnost upozna i ostale dame plave krvi koje su sa razlogom osvojile srca prinčeva i kraljeva.

Među njima je i Ranija, kraljica Jordana.

Ranija el Abdulah rođena je 1970. godine. Supruga je jordanskog kralja Abdulaha Drugog. Diplomirala je poslovnu administraciju, radila u gradskoj banci, a zatim i u kompaniji "Epl" u Jordanu. Kralja je upoznala 1993. godine i ljubav se brzo rodila. Imaju četvoro djece, ali se to po njenoj liniji uopšte ne primjećuje.

Princeza Meri, krunska princeza od Danske, rođena je 1972. godine u Hobartu, u Australiji. Udata je za princa Frederika, kojeg je upoznala 2000. godine na Olimpijskim igrama. Zajedno imaju četvoro djece. Poznata je po tome što voli modu, pa se tako redovno nalazi na listama najbolje obučenih žena svijeta.

Leticija Ortiz Rokasolano udata je za španskog kralja Filipa Šestog, koji je na prestolu od juna 2014. godine. Završila je novinarstvo i time se i bavila dok nije postala prvo princeza, a zatim i kraljica. Ovo joj je drugi brak. Prije nego što je Kejt Midlton postala aktuelna, Leticija je važila za najljepšu princezu na svijetu.

Princeza Šarlin je bila samo još jedna sportistkinja i olimpijska prvakinja u plivanju. Ali, onda je upoznala princa Alberta Drugog od Monaka i, uprkos razlici u godinama (ona ima 37, on 57 godina), rodila se ljubav. I tako je Šarlin postala princeza Šarlin, kojoj ne zavide samo na kruni već i na ljepoti.

Nigerijska princeza jedna je od najljepših na svijetu, a priča o tome kako je od glumice i manekenke postala princeza je još ljepša. Njen sadašnji suprug, princ Kunle Omilan, izletio je sa poslovnog sastanka kako bi joj rekao da je najljepša žena koju je ikada vidio. Tražio joj je broj telefona, a onda su se dvije godine zabavljali prije nego što joj je konačno priznao ko je on zapravo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana