Perez Hilton: Severina je pravi dragulj

Agencije
Perez Hilton: Severina je pravi dragulj

Holivudski bloger Perez Hilton nazvao je hrvatsku pop zvijezdu Severinu Vučković "otkrićem i draguljem".

Perez Hilton poznat je kao bloger bez dlake na jeziku, a na meti njegovih prozivki do sada su se, pored holivudskih zvijezda, našli i domaći "selebriti" Jelena Karleuša i Milan Stanković.

Bloger čije je pravo ime Mario Lavandeira nije bio blagonaklon ni prema "maloj od skandala", ni prema predstavniku Srbije na Evrosongu 2010, ali mu se Severina Vučković očigledno dopala.

- Ovo je dragulj koji smo otkrili na putu po Evropi. Zove se Severina i iz Hrvatske je, ali je pjesma globalna poslastica! Tu su i pop, i folk, gej, romska, dens i svjetska muzika - opisao je Perez nastup atraktivne Splićanke u finalu "Survivora".

Hrvatska pop pjevačica Severina izabrala jefinale surovog rijalitija za "prvi radni dan poslije porodiljskog".
Tako je za vrijeme tog nastupa sva pažnja publike i mnogobrojnih novinara u studiju, bila usmjerena na seksi Seve i Anu Bebić koja joj je pravila društvo u pjesmi i na sceni finalne večeri rijalitija.

Tri mjeseca nakon što je postala mama malenom Aleksandru, Severina izgleda kao "prije trudničkog", što je i privuklo pažnju holivudskog blogera.

Dok su se neki čitaoci izjašnjavali samo o pjesmi "Italijana" i njenom stajlingu, drugi nisu propustili priliku da Pereza podsjete na Severinin "kućni snimak", nastup na Evrosongu, ili jednostavno da mu poruče da je "bolje da sluša Josipu Lisac".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana