Penthaus od sada samo u onlajn verziji

Agencije
Penthaus od sada samo u onlajn verziji

Dostupnost erotskih sadržaja na internetu je nedavno prisilila časopis za muškarce "Plejboj" da prekine svoju tradiciju i u budućnosti ne objavljuje potpuno nage ljepotice u svom magazinu, a taj uticaj je bio još veći na "Penthaus", jer ovaj magazin u potpunosti ukida štampanu verziju.

Magazin za muškarce gasi printanu verziju nakon 51 godinu i to zbog toga što se ne može takmičiti s mnogobrojnim internet stranicama.

Ovaj potez znači i da će "Penthaus" zatvoriti svoje poslovne objekte u Njujorku i preseliti se u Los Anđeles, gdje je bazirana i matična kompanija "Frend fajnder netvorks".

Matična kompanija nije zvanično objavila kada će se to dogoditi, ali je potpuno jasno da će uslijediti period tranzicije kako bi se dalo vrijeme korisnicima da se prilagode.

Ova sudbina nije zadesila samo "Plejboj" i "Penthaus". Krajem prošle godine radikalne mjere preduzeli su u magazinima "Zu", "Louded", "Nats" i "FHM" čija se izdanja više ne mogu pronaći na kioscima u štampanoj verziji.

Iako su ove novine sigurno teško pale vjernim čitaocima pomenutih magazina, sigurno je da promjene ne dotiču previše mlađu generaciju, koja je i tako navikla da do svega što poželi dolazi samo jednim klikom miša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana