Penelope Kruz probala Vukojev vranac

R. M.
Penelope Kruz probala Vukojev vranac

"Oskarovka" Penelope Kruz koja je početkom sedmice doputovala u Sarajevo gdje snima nastavak filma "Venuto al mondo" probala je vino trebinjske Vinarije "Vukoje".

U pauzama snimanja filma ekipa na čelu sa režiserom Serđom Kastelitom uživala je u vinima Vukoje, koji su im posluženi u poznatom sarajevskom hotelu "Bras". Nezvanično saznajemo da se popularnoj Španjolki dopalo vino Vinarije "Vukoje".

Snimanje filma "Venuto al mondo", koje je započeto u Sarajevu a nastavljeno u Rimu, od prije dva dana se ponovo odvija u BiH. Zbog toga će u idućih 15 dana u Sarajevu boraviti članovi glumačke ekipe, među kojima je i Penelope Kruz. Lijepa glumica tumači ulogu italijanske udovice Geme, koja poslije rata dolazi u Sarajevo kako bi svom sinu pokazala grad u kojem je rođen i poginuo njegov otac. Radnja filma je preuzeta iz romana italijanske književnice Margaret Macantini. Na snimanju, prema nezvaničnim saznanjima, vlada velika nervoza, koju je među ekipom filma stvorila činjenica da se snimanje ne odvija planiranim tempom i da su brojne lokacije snimanja već preskočene.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana