Penelope Kruz pokazala obline u spotu Miguela Bosa

Agencije
Penelope Kruz pokazala obline u spotu Miguela Bosa

Madrid - Penelope Kruz snimila je spot sa pjevačem Miguelom Bosom za pjesmu “Decirnos Adios”, prenose agencije.

Glumica koja je ovom prilikom pokazala svoje zavidne vokalne sposobosti, pojavljuje se u donjem vešu, pa pored sjajne muzike u centar pažnje dolaze i njene zanosne obline.

- Penelope pjeva fenomenalno, postoji velika posebnost u njenom glasu, a to je ono što se ne može reći za svakoga - pohvalio je šezdesetpetogodišnji pjevač glumicu i dodao da je bilo pravo zadovoljstvo sarađivati sa njom.

Crno - bijeli spot je snimljen u jednom hotelu u Madridu, a numeru je komponovao glumičin brat Eduardo Kruz.

Pjesma “Decirnos Adios” nalazi se na Miguelovom posljednjem  albumu ”Papinjo”.

Radnja spota prikazuje susret Penelope i Miguela u predvorju madridskog hotela nakon čega njih dvoje odlaze svako na svoju stranu.

Glumica je prije dvije godine u braku sa kolegom Havijerom Bardemom dobila sina Leonarda.

Želju da se ostvari u ulozi majke dobila je i njena tridesetpetogodinšnja sestra Monika Kruz koja je imala manje sreće da pronađe idealnog partnera pa se odlučila na vještačku oplodnju spremom nepoznatog donatora

- Ispunila sam životni san - postaću majka. Sa vama ću da podjelim ovo nevjerovatno putovanje na čiijem sam početku. Želim da sve ovo podjelim i na taj način se zahvalim svim donatorima sperme koji su na taj način mnogim ženama, kao i meni, ispunili snove - otkrila je Monika za španski list “El Pais”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana