Penelope i Havijer zaskočili Bona na bini

Agencije
Penelope i Havijer zaskočili Bona na bini

Zanosna plavuša Penelope Kruz opkoračila je Bona Voksa dok se zajedno sa mužem Havijerom Bardemom priključila koncertu U2 u Barseloni.

To je bilo nešto što španski fanovi benda nisu očekivali tokom njihovog koncerta. Ipak Penelope i Havijer su šokirali posjetioce kada su skočili na binu i izveli izazovan nastup tokom koncerta u sportskoj areni "Palay Santa Hordi" u Barseloni.

Glumica, koja je nosila plavu periku i zečije uši, imala je moćan nastup sa frontmenom Bonom, dok je njen muž Havijer izgledao nevjerovatno sa plavim pernatim šalom i svjetlucavim kaubojskim šeširom.

Penelope je predstavila svoje poznate atribute, noseći uske crne pantalone, stavljajući naglasak na skladno oblikovanu zadnjicu. Svoj seksi izgled je dodatno poboljšala parom visokih antilop čizama.

Zvijezda filma "Vanila skaj", koja se 2010. godine udala za Havijera, nosila je opuštenu crnu potkošulju zašivenu na kukovima, dok su jedini dio sa bojom bili njeni nokti, lakirani u crveno. Da bi unijela nešto zanimljivosti u svoj izgled Penelope je nosila lepršavu plavu periku sa velikim uvojcima, dok je izgled muzičkog fana pojačala sa zečijim ušima.

Havijer je bio podjednako razigran sa svojim svjetlucavim šeširom i plavim pernatim šalom dok se vrtio oko Bona.

Dok je grupa izvodila svoj hit iz 1991. godine "Ona se kreće na misteriozan način", Havijer je bio taj koji je prvi stigao na scenu, da bi zatim na izuzetno zabavan način izvodio seksi pokrete i zadirkivao Bona. Nakon njega na binu je uletjela Penelope i počela da glumi ljutnju na muža, dok je Bonu stavila do znanja da je bacila oko na njega.

- Tvoja žena hoće da odeš. U redu, sada moraš ići - šalio se Bono sa Havijerom.

Poznati španski glumac je odbio da ode sa bine i umjesto toga je pozvao Penelope na slikanje, što je ona sa oduševljenjem prihvatila i odmah počela da slika muža sa irskim bendom.

Nakon toga je stala iznad Bona, koji je pjevao ležeći na podu i napravila nekoliko njegovih fotografija iz "ptičije perspektive". Tada je odlučila da je red da se i ona slika i pozirala je gitaristi Edžu, koji je preuzeo ulogu fotografa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana