Patrik Dempsi napušta Uvod u anatomiju

Glas Srpske
Patrik Dempsi napušta Uvod u anatomiju

Zgodni glumac Patrik Dempsi, koji je u "Uvodu u anatomiju" utjelovio jednog od glavnih likova, doktora Dereka Šeperda, poznatog i kao Mekdrimi, najavio je svoj odlazak iz serije.

Četrdesetpetogodišnji glumac u razgovoru za italijanski "Vagau" izjavio je da će mu nadolazeća osma sezona "Uvoda" biti posljednja.

On se u ovoj seriji pojavljuje od njenog početka, od 2005. godine, ali je sada najavio da ne zna šta će se dogoditi ostalim likovima i da je za njega to završena stvar.

Dodao je da je tu odluku donio uz uzburkane emocije, te da je serija bila "sjajan dio njegovog života", ali da se u svemu tome više ne vidi.

Njegov portparol je kasnije objasnio da, ipak, nije donesena konačna odluka o tome, te da je Dempsi vjerovatno aludirao na okončanje njegovog ugovora krajem sljedeće sezone. Dodao je da se ne zna šta će budućnost donijeti.

I Mekdrimijeva partnerka u seriji Meredit Grej, koju glumi 41-godišnja Elen Pompeo, mogla bi da napusti projekat, jer i njen ugovor ističe u isto vrijeme, prenose američki mediji.

Ipak, kreatorka ove medicinske drame Šonda Rajms insistira da će se serija prilagoditi i ako njena velika imena odluče da odu.

- Ne mogu zamisliti seriju bez Mer Grej, ali ipak imamo Leksi Grej - kazala je ona, govoreći o Čajer Li, koja tumači lik Mereditine sestre.

Dempsi, kako se može zaključiti, nije jedini od glavnih glumaca kome je dosadilo "igrati se doktora". Odluče li producenti, ipak, da snime devetu sezonu "Emijem" nagrađene ABC-jeve serije, fanovi će, prema svemu sudeći, na malim ekranima imati priliku da gledaju tek mali dio originalne postave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana