Pati zasjenila Larisu

Glas Srpske
Pati zasjenila Larisu

Misterija je konačno riješena. Prije samo nekoliko dana svijet su obišle slike nepoznate navijačice fudbalera Paragvaja koji se trenutno takmiče na prvenstvu Južne Amerike, a koja je pobrala simpatije muške publike širom planete, baš kao i prošle godine njena čuvenija zemljakinja Larisa Rikelme na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Međutim, kako to u modernom svijetu biva, stvari ne mogu predugo da ostanu skrivene. Identitet mlade dame ubrzo je postao poznat, a riječ je o Patrisiji Orue, iz milošte zvanoj Pati.

Iako su se u medijima pojavili napisi da je Larisa Rikelme u njoj dobila konkurenciju, Pati je požurila da to demantuje.

- Lijepo se slažem sa Larisom Rikelme, nas dvije smo dobre koleginice, dosta radimo zajedno i između nas postoji jedno suptilno nadmetanje. Mislim da se ona neće ljutiti što su sada svuda moje slike, bar se nadam da neće - rekla je novinarima Pati, koja je u Argentinu, gdje se održava takmičenje, stigla kao zaštitno lice telefonske kompanije "Tiga".

Na sličan način Larisa je dospjela prošle godine u centar pažnje i sa istim atributima koje sada sa ponosom pokazuje Pati, koja zahvaljujući očajnim partijama fudbalera na terenu dolazi do izražaja. Iako je u Južnoj Americi sada zima, njoj to očigledno ne smeta.

patricija

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana