Patenima opsjednut Serenom

Glas Srpske
Patenima opsjednut Serenom

Američka teniserka Serena Vilijams je prije dva mjeseca završila na operaciji zbog plućne embolije i priznala da su joj to bili najgori dani u životu, a sada joj probleme opet pravi čovjek koji je prati i tvrdi da je njena srodna duša.

Četrdesetogodišnji Patenima Udraogo već neko vrijeme prati i psihički maltretira Serenu, a nedavno ga je osiguranje zaustavilo dok je pokušavao da uđe na privatni posjed bivše najbolje teniserke svijeta na Floridi.

Policija je otkrila kako je Udraogo, koji se pojavio nekoliko minuta nakon što je kući stigla i njena sestra Venus, pripadnicima obezbjeđenja rekao da ide kod Serene u kuću “jer je voli” te da je “siguran kako su osjećanja obostrana”.

Izjavio im je da je znao gdje će je naći jer je prati na društvenoj internet mreži “Tviter” i rekao kako je ona “njegova srodna duša” te da će “učiniti sve da bi je upoznao i dao joj to do znanja”.

Serenin advokat Malkolm Kaningem nedavno je zatražio njegovu zabranu prilaska teniserki nakon što je više puta pokušao da je kontaktira, a u oktobru prošle godine pratio je dok je išla na sastanak sa svojim agentom.

Advokat je novinarima otkrio i da se Udraogo pred osiguranjem jedne televizijske kuće, u kojoj je Serena gostovala, pretvarao da je njen pomoćnik i tako stigao do njene svlačionice, a prošli mjesec je pratio na radijski intervju i zahtijevao razgovor, a nakon što ga je odbila ostao je pred zgradom gotovo cijeli dan.

Policija je privela Udraogoa koji je zadržan u pritvoru.

Albumi

Grupa je izdala tri albuma “BSSST…Tišinčina” 2002. godine, “Svi zajedno” 2005. godine i “Diskretni heroji” 2010. godine. Sve je počelo kontroverznim singlom “Govedina” 2002. godine protiv cijele srpske političke scene. Osnovani su 21. marta 1999. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana