Parni valjak oduševio 10.000 Banjalučana na Kastelu

Sanja Jokić
Parni valjak oduševio 10.000 Banjalučana na Kastelu

Kultna eks jugoslovenska grupa "Parni valjak" je u subotu uveče u prepunoj tvrđavi Kastel održala koncert za pamćenje, a veliki plato tvrđave bio je ispunjen do posljednjeg mjesta.

Oko 10.000 posjetilaca uživalo je u jedinstvenom ambijentu banjalučke tvrđave i gotovo tročasovnom nastupu jednog od najpopularnijih i najpoštovanijih muzičkih grupa u regionu. Hitovi poput "Nede", "Zastava", "Uhvati ritam"... te mnogih drugih su se nizali, a Banjaluka je pokazala da i te kako prepoznaje i cijeni kvalitet, originalnost i vrhunski muzički spektakl kakav im je priređen.

večeri ispunjene emocijama članovi grupe su poručili da zahvaljuju na podršci, prvenstveno sjajnoj publici, a zatim i generalnom sponzoru, kompaniji "m:tel" te svim medijskim i drugim partnerima i prijateljima banjalučkog koncerta, koji su učestvovali u organizaciji jednog od, kako navode, najdražeg im koncerta u okviru velike turneje grupe "Parni valjak".

Tokom turneje posjetili su već dvadeset gradova u regionu, a nastavljaju koncertom na čuvenoj plaži Jaz u Crnoj Gori, kao i nastupom u Makedoniji u Ohridu, 2. avgusta 2011.

"Parni valjak" kotrlja dalje prema magičnoj cifri od više od 200.000 fanova, koji su ih podržali svojim prisustvom u okviru aktuelne velike turneje i poručuju: "Sve još miriše na nju"! Da su poznati i po svojoj humanosti, članovi ovog nadasve popularnog benda iskoristili su priliku te tokom koncerta pozvali sve da se priključe humanitarnoj akciji u znak podrške sestrama Tatjani i Milani Gajić iz Banjaluke koje su oboljele od rijetke Laforine bolesti.

- Budimo ljudi i pozovimo humanitarni broj 1413 kako bismo dali podršku ovim mladim bićima - poručio je frontmen "Parnog valjka" Aki Rahimovski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana