Paris platila da začaraju Kristijana Ronalda

Glas Srpske
Paris platila da začaraju Kristijana Ronalda

Afera Paris Hilton i Kristijana Ronalda, koja je prije nekoliko mjeseci punila sve medije, sada je dobila još jedan nastavak. Iako se popularna bogatašica pomirila sa bivšim dečkom, Dagom Reinhartom, očito nije preboljela "korpu" poznatog fudbalera pa je otišla toliko daleko i angažovala vrača da ga "začara".

Cijela pometnja započela je kad se javio Pepe, stručnjak za vračanje, i otkrio da mu je neimenovana osoba, vrlo bogata i svjetski poznata, platila 15 hiljada evra da nanese fizičku štetu fudbaleru Real Madrida.

Takođe, dodaje vrač, osoba koja ga je platila nije iz Evrope i rekla je da će platiti cijelo bogatstvo kako bi mu uništila karijeru. Bez imalo srama Pepe je priznao da je on jedini odgovoran za povredu Ronalda tokom utakmice sa Olimpikom.
Samo nekoliko sati nakon što se vijest proširila preko španskih medija, reagovali su fudbalerovi bliski prijatelji koji su takođe unajmili vrača kako bi spriječili daljnju štetu. Njegovo ime je Fernando Nogueira, a u Španiji je poznat kao "čarobnjak od Fafe".
Kristijano i Paris proveli su zajedno dvije vatrene noći, poslije čega se Ronaldo nije javio razmaženoj bogatašici već se zabavljao po noćnim klubovima u Las Vegasu. Poenta je  u tome da Paris ne može da podnese da je bilo ko odbije, a posebno ne faca poput Ronalda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana