Paris Hilton: “Shvatite da sam odrasla”

Agencije
Paris Hilton: “Shvatite da sam odrasla”

Los Anđeles - Svijet se upoznao sa Paris Hilton prije tačno deset godina, kada je sa Nikol Riči učestvovala u rijaliti programu “Jednostavan život”. Njoj se sada, 10 godina kasnije, nikako ne sviđa njena slika u javnosti.

Tridesetdvogodišnja Paris je unuka osnivača lanca hotela “Hilton”, zbog čega je izabrala da se u životu više okrene provodu i uživanju nego radu, za kojim nema potrebe.

Međutim, u javnosti je između ostalog i zato predstavljena kao “glupa plavuša”, što nju užasava, jer tvrdi da ona to nije.

Hiltonova kaže da je sada okrenuta poslu i da ne izlazi kao ranije, i tvrdi da je njena loša slika u javnosti kreirana od početka poznatog rijaliti programa.

- Producenti rijaliti šoua „Jednostavan život“ od mene su tražili da glumim glupu, bogatu plavušu. Potrudila sam se da to i odglumim. Postoji mnogo neistinih stvari u javnosti o meni. Ljudi su pomislili da sam to ja, nisu shvatili da glumim i ispala sam totalna glupača, kaže Paris.

Zgodna Amerikanka u vezi je sa 11 godina mlađim Riverom Viperijem, španskim modelom sa kojim je, kako ona kaže, presrećna. Rekla je da joj je on vratio vjeru u muškarce i da je veoma zreo, što nju čini pravom srećnicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana