Paris Hilton ima 15 godina mlađeg dečka

Agencije
Paris Hilton ima 15 godina mlađeg dečka

Paris Hilton je navodno u vezi sa 15 godina mlađim manekenom Džordanom.

Glasine o njihovoj vezi su počele nakon što su zajedno uslikani na nekoliko događaja, a podgrijane su fotkama na "Instagramu" kojima Paris Hilton i mlađani Džordan redovno časte svoje pratioce.

Paris Hilton već nekoliko godina pokušava da se iz nasljednice i "vlasnice" pornića pretvori u ozbiljnu muzičarku, pa tako nastupa kao DJ po žurkama i izdala je već drugi album, sa kojeg je ovog ljeta objavila i prvi singl, za koji su mnogi rekli da zvuči najbolje kada se sluša na "mute".

Ovo nije prvi put da bogata nasljednica Paris Hilton ima mladog momka, 2012. godine kada je raskinula sa DJ Afrodžekom, uživala je u društvu deset godina mlađeg momka, a riječ je o španskom modelu Riveru Viperiju.

Posljednjih dana bila je u centru pažnje zbog nagađanja da li je ugradila silikone ili ne.

Hiltonova koja je jednom prilikom izjavila kako voli to što je "ravna" jer nikada ne mora da nosi brushalter, pojavila se u Milanu na Nedjelji muške mode izgledajući poprilično "nabudženo". Ili je Paris otkrila najnevjerovatniji brushalter za povećanje grudi na svijetu ili se ovdje odigralo nešto mnogo manje mistično što objašnjava njenu fotografiju na "Instagramu", tačnije kada joj se lijepo vide pozamašne grudi...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana