Par koji niste navikli da viđate na crvenom tepihu

Agencije
Par koji niste navikli da viđate na crvenom tepihu

Osnivač i izvršni direktor Fejsbuka Mark Cukenberg i njegova supruga Prisila Čen retko se viđaju u javnosti, a sada su se pojavili na crvenom tepihu na jednom događaju.

Retko zajedničko pojavljivanje ovog para u javnosti dogodilo se na ceremoniji "Breakthrugh Prize Awards“ koja se održala u kalifornijskom gradu Mountain View.

Tridesetogodišnji Cukenberg i njegova godinu dana mlađa supruga posljednji put su uslikani 2013. godina na odmoru na Havajima.

Inače, par se vjenčao prije dvije godine a srećnu vijest su objavili, naravno na Fejsbuku. Ovo je takođe jedna od rijetkih prilika kada ih vidimo u elegantnim izdanjima i to posebno nakon što je Mark objasnio zašto nosi isključivo sivu majicu.

"Želim da se bi pojednostavim život. Svakodnevno moram da donosim gomilu važnih odluka tako da nastojim da se riješim ovih nebitnih. Čak i naizgled beznačajne odluke poput one šta obući ili šta jesti za doručak oduzimaju nam vrijeme i energiju koju bismo mogli posvetiti važnijim pitanjima“, objasnio je Mark, dodajući da ne nosi jednu istu majicu već ih u plakaru ima više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana