Par koji je čekao u redu s Benom Aflekom i Dženifer Lopez: Ovo je vjenčanje života

GS
Par koji je čekao u redu s Benom Aflekom i Dženifer Lopez: Ovo je vjenčanje života

Paru iz Kalifornije koji se odlučio vjenčati u Las Vegasu njihov poseban dan učinilo je još nezaboravnijim susretanje s Benom Aflekom i Dženifer Lopez koji su im se pridružili u redu za dozvolu za brak.

Lopez i Aflek vjenčali su se u Las Vegasu 16. jula, a glumica je podijelila intimne detalje i fotografije s ceremonije u svom biltenu On The Jlo otkrivši da je nosila dvije vjenčanice, ali i da namjerava uzeti suprugovo prezime.

Također, otkrila je i kako su se priključili drugim parovima koji su čekali u redu, a jedan od njih bili su Airika i Demetrius Visaja koji su svoje iskustvo opisali za ABC7.

U razgovoru par se prisjetio kako su čekali u redu za svoju bračnu dozvolu kada su Aflek i Lopez ušli.

Demetrius je rekao: "Airika se okrenula i pogledala u vrata te rekla 'O moj Bože. To su Ben Aflek i J. Lo'."

Mlada je rekla da je "odmah" prepoznala pop zvijezdu, a kasnije je svoj dan opisala kao "vjenčanje života" u objavi na društvenim mrežama.

Airika je napisala: "16. jula 2022. udala sam se za ljubav mog života zajedno sa Jennifer Lopez i Benom Aflekom! Tako spontana i nevjerovatna priča za našu porodicu!"

"Uvijek ćemo misliti na vas dvoje na našim godišnjicama i tako smo sretni što to dijelimo s vama!", nastavila je.

Lopez je u svom biltenu o drugim parovima napisala: "Sinoć smo letjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, i svi su krenuli na isto putovanje do prijestolnice vjenčanja svijeta.

Iza nas su se dva muškarca držala za ruke i držala jedan drugog. Ispred nas, mladi par koji je prošao tri sata vožnje od Viktorvilea.", prenosi Kilx.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana