Paparaco slike Eve Longorije sa plaže zapalile internet (FOTO)

Agencije
Foto: Agencije

Paparaci su "uhvatili" Evu Longoriju dok je sa porodicom uživala u čarima španskog sunca i mora na plaži u Marbelji. Holivudska glumica ponašala se baš kao i svi "obični" ljudi - igrala se sa sinčićem Santijagom i supruga Hose Bastona mazala je kremom za sunčanje.

Eva Longorija trčkarala je plažom u trendi crvenom bikiniju, a plažno izdanje upotpunila je slamnatim šeširom sa širokim obodom, zlatnim narukvicama i modernim naočarima za sunce.

Slavna 49-godišnjakinja uživa u životu punim plućima, a izgleda da joj prija život u Evropi. Podsjetimo, ona se prošle godine sa porodicom preselila iz Los Anđelesa u Marbelju, nakon što je kupila mega vilu sa šest spavaćih soba i sedam kupatila na španskoj obali.

Latino diva poznata je kao jedna od najseksi žena svijeta, a redovno je visoko rangirana na tim listama i s godinama se njen seksepil ne smanjuje, upravo suprotno! Djeluje kao da je atraktivnoj brineti sve udobnije u sopstvenoj koži.

I dok je Holivud opsjednut nedostižnim idealima ljepote i plasira nam ideju o savršenom ženskom tijelu, čak i u 50-im, Eva je riješila da prkosi ovom nepisanom pravilu. Ona je bezbrižno pokazala stomačić i malo celulita, dokazavši nam da se ne ustručava zbog nesavršenosti. Ipak, i dalje moramo da priznamo da ova dama izgleda nevjerovatno dobro, posebno u svjetlu činjenice da je jedna od malobrojnih dama iz svjetskog džet-seta koja je sebi dala luksuz da ostari prirodno i nije se podvrgla estetskoj hirurgiji.

Jasno je da glumica redovno vježba i to se na njenoj laskavoj figuri jasno i vidi, a s druge strane mrvica celulita i potpuno normalno žensko tijelo, koje ne izgleda kao sa druge planete, čine da bude još primamljivija i atraktivnija. Definitivno nam treba više fotografija poput Evinih, na kojima su normalne, opuštene žene, zadovoljne sobom.

Ove fotografije oduševile su publiku, a na društvenim mrežama i portalima nizali su se brojni komplimenti.

- Sviđa mi se što nije otišla pod nož kako bi napravila od svog tijela ono koje se uklapa u holivudske standarde - sa lažnim grudima i zadnjicom. Izgleda očaravajuće.

- Izgleda zdravo i prirodno.

- Vidi se da vježba, ali da nije opsjednuta time. Dopada mi se to.

- Sjajna je i lijepo je vidjeti normalnu žensku figuru.

- Meni je ovo mnogo više nego seksi nego kad vidim plastične žene sa svakim mišićem koji je kao isklesan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana