Paparaco koji je snimio Kejt Midlton u toplesu biće uhapšen

Agencije
Paparaco koji je snimio Kejt Midlton u toplesu biće uhapšen

London - Paparaco koji je snimio fotografije vojvotkinje od Kembridža u Francuskoj Kejt Midlton ipak neće proći nekažnjeno, prenose agencije.

Fotografije Kejt Midlton u toplesu snimljene dok se sa suprugom Vilijamom odmarala na bazenu na imanju rođaka britanske kraljevske porodice, objavljene su u brojnim časopisima, a kraljevska porodica je najavila tužbe zbog povrede privatnosti.

Francuska policija je sinoć saopštila kako će paparaco biti uhapšen, što potvrđuje da je poznato njegovo ime.

Britanski mediji ujedno prenose kako je mladi kraljevski par prolazio kroz teške trenutke kada su mediji širom svijeta objavljivali fotografije nagog tijela vojvotkinje Kejt.

Fotografije su ljetos prvobitno objavljene u francuskom magazinu “Kloser”, a zatim i u brojnim drugim zemljama uključujući Italiju, gdje su ih objavili mediji u vlasništvu Silvija Berluskonija, kao i u Irskoj.

Vilijam je insistirao da francuske vlasti uhapse fotografa koji je snimio fotografije i da ga pošalju u zatvor, što je moguće s obzirom na stroge zakone u toj zemlji koji regulišu pitanje povrede privatnosti.

Osim toga, advokati kraljevskog para očito namjeravaju stvar istjerati na čistac, pa će tako odgovarati i oni koji su objavili sporne fotografije, a mogli bi se suočiti s kaznom od godinu dana zatvora ili novčanom kaznom od oko 40.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana