Panonska mornarica uplovljava u splitsku luku

Glas Srpske
Panonska mornarica uplovljava u splitsku luku

Đorđe Balašević i njegova “Panonska mornarica” gostovaće u “Spaladijum areni” u Splitu 10. i 11. decembra, s tim da je u petak koncert legendarnog pjesnika i pjevača, dok je u subotu na programu projekcija filma “Kao rani mraz”. Tokom tročasovnog koncerta Đole će svoje fanove podsjetiti na stare hitove koji su obilježili njegovu karijeru, ali i upoznati ih sa novim pjesmama.

  Film ljubavne tematike “Kao rani mraz” do sada je izazivao veliku pažnju gdje god se prikazivao, pa se organizatori nadaju da će tako biti i u Splitu. Balaševićev rad je zasnovan na poznatoj opjevanoj priči o Vasi Ladačkom, a uloge su dobili pjevačeva supruga Olivera, kćerka Jovana i sin Aleksa, dok je mlađa kćerka Jelena asistirala ocu u režiji. Đorđe je za taj “poduhvat” okupio i glumačku ekipu sastavljenu od cijenjenih imena poput Mustafe Nadarevića, Rade Šerbedžije, Mire Banjac, Zijaha Sokolovića i drugih, a mnogi od njih biće i na projekciji u “Spaladijumu”.

Za koncertno izdanje novoformirani bend je nazvan “Panonska mornarica”, a najavljuju se tri časa svirke i podsjećanje na nezaboravne stihove panonskog pjesnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana