Pank inspiracija za slavne dame

Agencije
Pank inspiracija za slavne dame

Svečano otvaranje izložbe "Pank: Od haosa do visoke mode" u njujorškom muzeju "Metropoliten", u organizaciji Ane Vintur i američkog "Voga", okupilo je više zvijezda nego dodjela "Oskara".

Zvijezde iz svijeta filma, muzike i mode pokušale su da odgovore svojom garderobom na temu izložbe, neke manje, a neke više uspješno.

Madona, Runi Mara, Sijena Miler, Sara Džesika Parker, Kristina Riči i još neke shvatile su temu krajnje ozbiljno, dok su Bijonse, Kim Kardašijan, Kameron Dijaz i Džesika Alba došle previše elegantne, kao da je riječ o još jednom glamuroznom događaju.

Počasna domaćica večeri bila je pjevačica Bijonse, koja je došla obučena u "Živanšijevu" haljinu sa motivima vatre koju je kreirao Rikardo Tiši i čizmama sa istim motivima. Tiši je takođe i za Kim Kardašijan kreirao haljinu sa rol kragnom i rukavice u cvjetnom dezenu, a ona je nosila i sandale sa istim motivima. Ova kreacija i kako je ponijela poznata starleta nije naišla na dobre kritike publike.

Uz sve tetovaže i pirsinge koje je nosila glumeći Lizbet Salander u filmu "Muškarci koji mrze žene" Runi Mara je bila dobro upoznata sa temom bala. Ona je obukla bijelu "Živanši" haljinu sa čipkom, rajsferšlusom i dubokim dekolteom, ali je svemu tome udarila kontrast skoro crnim karminom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana