Pamela najzgodnija glumica u Holivudu

Agencije
Pamela najzgodnija glumica u Holivudu

Najpoznatija holivudska zvijezda Pamela Anderson je u 48. godini pokazala da je i dalje jedna od najzgodnijih glumica u Holivudu.

Zvijezda serije "Čuvari plaže" pozirala je za naslovnu stranu "Flanut" magazina, a iza ove provokativne fotografije krije se dobro djelo.

Naime, Pamela je pozirala ispred objektiva Dejvida Lačapela, a novac od prodaje ove naslovne strane ide u humanitarne svrhe za životinje.

Sama Pamela često ističe da svoju ličnu promociju koristi kako bi podigla svijest o drugim stvarima, posebno o zaštiti životinjskih prava. Naslovna strana je zapalila muški dio populacije, a komentari za njen seksi izgled dolaze sa svih strana.

I bez obzira na to što se ova zanosna ljepotica bori sa hepatitisom C, ona se trudi da ostane smirena i nasmijana. Pamela je otvoreno progovorila o liječenju od hepatitisa C od kojega boluje gotovo 16 godina.

- Kada sam saznala da imam hepatitis C, to mi je zvučalo kao smrtna presuda. Sa godinama sam naučila kako to da prihvatim, međutim, iako djelujem kao čvrsta osoba, sve ovo vrijeme to je poput tamnog oblaka koji se nadvio nad moj život. Radila sam na sebi puno i probala različite tretmane, a sad je tu novi lijek koji je FDA konačno odobrio. Mogla bih biti izliječena za mjesec - kaže Anderson.

Kako je izjavila ranije, hepatitisom C zarazila se nakon što je s bivšim suprugom Tomijem Lijem dijelila iglu za tetoviranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana