Pale teške riječi u Zvezdama Granda

Agencije
Pale teške riječi u Zvezdama Granda

Pjevačice i članovi žirija "Zvezda Granda" Jelena Karleuša i Ana Bekuta ušle su u verbalni duel nakon nastupa jednog kandidata na ovom takmičenju. Jelena je jedina dala "NE" ovom takmičaru, dok je Ana tvrdila da je pogriješila.

- Sve vreme si bio u falšu i to onom krv iz ušiju - rekla je Jelena.

- Jelena, nisi u pravu, on nije bio u falšu, pogotovo ne sve vreme. Ti si nečim morala da opravdaš to što si pritisnula "NE" - rekla je Bekuta.

- Ja sam ga opravdala. Bio je u falšu - objasnila je Karleuša.

- Tvrdim da nije - ostala je Ana pri svom stavu.

Njih dvije su se kladile u večeru, da nakon što pogledaju snimak presude ponovo. Kandidat Dalibor Maksimović je prošao u sljedeće kolo takmičenja odlukom Snežane Đurišić.

Jelena je vrijeđala i druge kandidate govoreći im pogrdne riječi. A vrhunac je uslijedio kada je jednoj od takmičarki uputila sljedeće riječi:

- Ti nikada nećeš biti zvezda. Nećeš čak biti ni radna pevačica. Ti si bila muzika za lift! - rekla je Karleuša.

U sljedeći krug takmičenja prošlo je šestoro momaka i četiri djevojke, a o tome je odlučio stručni žiri u sastavu: Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Šaban Šaulić (predsjednik žirija), Jelena Karleuša i Aco Pejović.

Naime, ove godine ima više muških kandidata i samim tim svake subote prolaziće po šestoro momaka i po četiri djevojke. U ovoj emisiji prošle su četiri djevojke direktno, dok su se momci takmičili u baražu.

U "Zvezdama Granda" prošle su sljedeće dame: Farizada Kurtalić, Marina Bogdanović, Emina Islamović i Milica Đorđević. Momci koji su, takođe, ostvarili prava da se takmiče su sljedećem krugu su: Mehti Žigo, Kristijan Tasevksi, Semil Dedić, Dejan Nedić Tejović i Emrah Emšo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana