Pajkić demantovao priče o razvodu

Agencije
Pajkić demantovao priče o razvodu

Već danima se spekuliše da li se jedan od najpoznatijih parova, Nebojša Pajkić i Isidora Bjelica, razvodi. Nebojša je odlučio da prvi i vjerovatno jedini put progovori o razvodu. Kolumnu je napisao za BKTV.

- Dovoljno je da Isidora pusti dva-tri tvita pa da se cela medijska scena u Srbiji pregreje i zakovitla. Najpre su mi neki prijatelji, of course i mnogi neprijatelji, dojavili da su se u nekom magazinu pojavile dezinformacije da se razvodim i uz to insinuacije da sam može biti peder i još da po svoj prilici radim o glavi svojoj bolesnoj supruzi.

Dakle, poruka-medij je uvek instrument nekog višeg interesa. Kada policija nema elegantnije rešenje, onda vas pozovu u TV toking-šou ili vam traže intervju za neki tabloid ili lajf-magazin. Kada vam šalju novinarke da vas eraund midnajt šikaniraju, to znači da ste pali ispod svake crte. Međutim, Nortrop Fraj tvrdi da padom ispod crte stižemo do ironijskog nivoa koji nas uzdiže ka mitu. A ovde i jeste reč o mitomaniji koja se u prizemnoj ravni iskazuje kao sklonost senzacionalizmu.

P.S. Nema ništa i nikad od razvoda. Ma šta vam mediji poručuju - napisao je Pajkić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana