Oženio se Dejan Matić, mlada u 4. mjesecu trudnoće

telegraf.rs
Oženio se Dejan Matić, mlada u 4. mjesecu trudnoće

Beograd - Folk pjevač Dejan Matić danas se u crkvi Sv. Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi vjenčao sa izabranicom Jelenom Ristić.

Crkvenom vjenčanju prisustvovali su kolege-pjevači Bane Mojićević i Silvija Nedeljković, kompozitor Saša Dragić i, naravno, mladoženjin brat Saša Matić. Svadbena povorka se nakon crkvene ceremonije uputila na Ledine u restoran "Hollywood", gdje je sklopljen i građanski brak.

Veselje je za mnogobrojne zvanice upriličeno na velikom prostoru restorana "Hollywood", a mladenci su bili izuzetno raspoloženi. Mladoženja je za ovu priliku obukao svečano sivo odijelo, dok je mlada imala vjenčanicu ispod koje se nazirao trudnički stomak.

Dejan i Jelena otpočeli su vezu u januaru, poslije višegodišnjeg prijateljstva. Par očekuje prinovu u decembru i, kako je budući tata izjavljivao, trenutak rođenja djeteta ne može da iščeka.

- Naša ljubav se dogodila spontano, a sve što mi se na taj način zbivalo u životu bilo je lijepo. Nas dvoje smo planirali bebu, tako da se Jelenina trudnoća nije slučajno dogodila. Od početka smo znali šta hoćemo, a s obzirom na to da smo se tokom dugogodišnjeg prijateljstva odlično upoznali, dileme nismo imali – izjavio je nedavno mladoženja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana