Oženio se Bejbi Lazanja

Istarski
Oženio se Bejbi Lazanja

Hrvatski predstavnik na Evroviziji Bejbi Lazanja vjenčao se sa svojom partnerkom. Mladi pjevač koji je u maju osvojio cijeli region, a kojem je izmaklo prvo mjesto na popularnom muzičkom takmičenju, zakleo se na vječnu ljubav u srednjovjekovnoj crkvici u Završju.

Mladi pjevač Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja i njegova izabranica Elizabeta Ružić stali su na ludi kamen u mjestu gdje su se prvi put i upoznali, saznaje Istarski.

Od jedne od zvanica hrvatski mediji su saznali da je vjenčanje organizovano u retro stilu i da nikome nije bilo dozvoljeno fotografisanje. Marku je vjenčani kum bio njegov brat, a Elizabeti njezina najbolja prijateljica. Par je godinama zajedno, a Elizabeta je jednom prilikom otkrila kako su se upoznali.

"Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u toj grupi koju slušam i mislila sam da je zgodan pa sam ga dodala. On je mene dodao natrag i tako je sve počelo.Nakon prvog sastanka mislila sam da mi se više nikad neće javiti i da je prošlo grozno, ali onda se javio', ispričala je u dokumentarcu 'U susret Eurosongu'.

Pjevač je ljetos pričao kako se posebno priprema za svoj dan, te je čak i odijelo moralo da bude posebno:

"Nije još spremno, nisam smio da kupim normalno odijelo, nego neko posebno, pa sam morao da idem da ga šijem. Tako da se sad šije", istakao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana