Ovo su slavne ljepotice koje imaju veze sa mafijom

Glas Srpske
Ovo su slavne ljepotice koje imaju veze sa mafijom

Filmske dive su se trudile da sakriju veze sa “lošim momcima”…

Iako su se trudile da sakriju svoje veze sa opasnim likovima, nisu uspele. Na listi dama koje su se “družile” sa mafijašima su Merlin Monro, Debi Rejnolds, Lajza MIneli i Elizabet Harli.

Merlin Monro

Posljednju noć u svom životu kultna Merlinka je provela u “društvu” mafijaša Sema Đankana. Nagađa se da ju je upravo pomenuti opasan momak nagovorio da javno prizna svoju aferu sa tadašnjim predsjednikom Džonom F. Kenedijem. Iste noći se Merlin, navodno, ubila.

Debi Rejnolds

Debi je usko povezana sa jednom mafijaškom porodicom koja je jedna od glavnih u Čikagu. Tokom cijelog života Debi je bila najpopularnija u Las Vegasu. Jednom su je mediji pitali, “šta misli o ubistvima u Las Vegasu?”. Ona je “hladno” odgovorila “da se u Vegasu ubijaju samo oni koji to zaslužuju.”

Lajza Mineli

Lajza se zabavljala sa Đanijem Rusom koji je bio član mafije, a usko je bila povezana sa čuvenom familijom Gambino. Lajza je inače bila gej ikona, a mnogima je služila kao inspiracija…

Elizabet Harli

Britanska glumica je povezana sa poznatom mafijaškom porodicom Kolombo iz Njujorka. Doni Montemarano, vođa pomenutog klana, je finansirao jedan film u kojem je Elizabet Harli glumila. Njih dvoje su se zbližili upravo na tim setovima, a glumici ni najmanje ne smeta što je Doni jedan od najozloglašenijih “reketaša”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana