Ovo su regionalne pjevačice koje su trpile nasilje

GS
Ovo su regionalne pjevačice koje su trpile nasilje

Vijest o nasilju nad pjevačicom Aldinom Bajić iz BiH koju je pretukao suprug šokirala je region, a ona nije jedina koja se susrela s ovim užasnim situacijama.

Mnoge pjevačice s estrade doživjele su slične ili iste situacije od svog partnera. Neke su od njih ćutale, a neke su odlučile javno progovoriti. Ipak, postoje i one koje to i dan-danas kriju.

Nataša Bekvalac jedna je od onih žena koje su pretrpjele nasilje.

Ona je nasilje pretrpjela od svog bivšeg partnera Luke Lazukića, zbog čega se i razvela od njega, a kasnije je priznala da je to jako uticalo na njenu d‌jecu.

Anabela Atijas se razvela od supruga Gagija Đoganija, a nakon razvoda je priznala da je Gagi godinama maltretirao. 

Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota, ali je riješila da ne trpi, te se razišla od densera.

Goca Tržan je priznala da je trpila nasilje svog bivšeg emotivnog partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati.

- Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo – jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sjećam, ali dobro je da se zna, jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati – rekla je pjevačica svojevremeno.

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko Nikola Minić nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. 

Poslije kraće prepirke s njim, Nikola je Miji udario nekoliko šamara, a ona je, umjesto kući, otišla u policiju i prijavila ga.

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila udarce od muža Mladena Šmakića prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u automobilu, nakon čega je ona uspjela da pobjegne. 

Otišla je u Urgentni centar, gd‌je su ljekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

Slađana Milošević takođe

 je doživela nasilje od strane svog partnera. Među njima je, kako se sumnja, u noći 26/27. marta 2020. godine najprije došlo do verbalne rasprave, a potom i do fizičkog nasilja. Pjevačici je ljekarska pomoć ukazana u Urgentnom centru i konstatovane su joj lake tjelesne povrede.

Među njima se nalaze i pjevačice koje su se proslavile učešćem u takmičenju "Nikad nije kasno", Mirjana Mima Bažalac, pjevačica koja je trpila nasilje 7 godina. 

Svetlana Popović Ceca, koju je u braku zlostavljao tadašnji suprug, ali iako je svakodnevno doživljavala torturu, ona je uspjela da se uzdigne iz situacije i danas je nasmijana i sretna žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana