Ovo su najpoznatije »rasturačice brakova«

Agencije
Ovo su najpoznatije »rasturačice brakova«

Ovim ženama ništa nije moglo da stane na put da dobiju zauzetog muškarca. Neke od ovih preljubničkih veza i dalje traju, neku su dobili djecu, a neke su samo „prenoćile". Kako god bilo, tim muškarcima su ove žene rasturile brakove.

Dženifer Lopez

Ova zanosna Latina 2003. godine "upala" je u brak Marka Antonija i Dainare Tores, nekadašnje Mis Univerzuma. Antoni se razvodi od misice 2004. godine, a vjeridbu sa Dženifer objavljuje samo četiri dana nakon potpisivanja papira za razvod sa Dainarom. Iste godine, pjevačica i glumac su se vjenčali, ali su se 2011. godine razveli, na Markov zahtjev.

Britni Spirs

Poslije munjevito brzog razvoda od prvog supruga Džejsona Aleksandra, Britni Spirs objavila je vjeridbu sa plesačem Kevinom Federlajnom. To bi bilo okej da Kevin u tom trenutku nije dobio drugo djete sa Šar Džekson.

Anđelina Džoli

Dok je zvijezda Dženifer Aniston maštala o starosti sa svojim tadašnjim mužem Bredom Pitom, Anđelina ga je već uveliko zavela na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Glumac je ubrzo podnio papire za razvod braka od Dženifer. On i Anđelina su i dalje zajedno, u braku, i imaju šestoro djece.

Kristen Stjuart

Na snimanju filma "Snežana i lovac", Kristen Stjuart upustila se u aferu sa oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom. Cijelu priču je dodatno "zakomplikovalo" to što je Kristen u tom trenutku bila u vezi sa Robertom Patinsonom. Kada su fotografije koje dokazuju njihovu aferu preplavile medije, Rupertova žena, Liberti Ros, sa kojom ima dvoje djece, podnijela je papire za razvod. Ni Kristina i Robert nisu više zajedno.

Karla Bruni

Vanbračna veza Karle Bruni i Nikole Sarkozija samo je jedna stavka na dugačkoj listi afera slavne glumice i bivše francuske prve dame. Prvo je zapala za oko Miku Džegeru, imala je 23 godine, bila je fotomodel i djevojka Erika Kleptona. Postala je Mikova djevojka i u isto vrijeme ljubavnica Donalda Trampa. Ona je "smuvala" Džegera, ali je tada postavila uslov Trampu da će ostaviti Mika ukoliko on raskine sa vjerenicom Marlom Mejpls. U međuvremenu Džeger je postao otac po drugi put. Dok je njegova žena čuvala bebu u Engleskoj, on je bio sa Karlom na Tajlandu…

Sijena Miler

Oženjeni otac četvoro djece, Baltazar Geti, upoznao je Sijenu preko zajedničkih prijatelja. Počeli su da se viđaju, a njihova "ljubav" završila je na naslovnim stranama tabloida. Po medijima su čak bile fotografije njih dvoje sa odmora u Italiji, gdje se Sijena sunčala u toplesu.

Elizabet Tejlor

Filmska ikona, Elizabet Tejlor, rasturila je brak svojoj drugarici i koleginici Debi Rejnolds koja je bila udata za Endija Fišera. Doduše, Elizabet se udavala čak osam puta. Šezdesetih godina Elizabet je bila u dobrim odnosima sa Debi, ali na kraju je ispalo da je u još boljim sa njenim suprugom, Edijem Fišerom.

Ališa Kiz

Producent Kasim Din bio je oženjen u trenutku kada je upoznao Ališu Kiz. Pjevačicu to nije sprečilo da se godinu dana tajno viđa sa njim. On je na kraju ostavio tadašnju ženu Mašondu i vjenčao se sa Ališom. Imaju dvoje djece i u braku su od 2009.

Amber Herd

U trenutku kada je počela da se viđa sa Džonijem, on je još uvijek bio u braku sa Vanesom Paradi. Ubrzo je glumac podnio zahtjev za razvod od Vanese, sa kojom ima dvoje djece. Nedavno se vjenčao sa Amber, a bivša žena mu je poslala čak i poklon. Toster.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana